kategoriteee

 

category_dhgj     category_b     category_z

category_m     category_am     category_d

category_k     category_arr     oferta-te-mira

 

brendet-final

kronborg

dreamzone

wellpur

jutlandia

price_star


inspirimi

trustmark

 

JYSK BRENDET ESKLUZIVE, DHE JO VETEM ESKLUZIVE
Në JYSK besojmë se me cilësi të mirë nuk duhet të kushtojë një pasuri. Ne e dimë se cilësisë në një çmim të mirë është arsyeja pse ne çdo ditë kemi mijëra konsumatorë të lumtur në 2.400 dyqanet tona me 44 vende.

jysk_underside_banner_trustmark
Si mundeni të informoheni për produktet dhe çmimet e reja

Dëshironi të njoftoheni për zbritjet e fundit?, ju duheni te shkruani e-mail adresën tuaj për ta bër një gjë të tillë.

 

 

regjistrohuni

Me JYSK newsletter ju merrni njoftime për fushatën e zbritjeve, lajme, konkurse, frymëzim dhe oferta të mëdha direkt në emajlin tuaj çdo javë.