Banjo

category_b_1category_b_2category_b_3

 

Peshqir, mantel banje, perde dushi dhe më shumë se kaq

Peshqir, mantel banje, perde dushi dhe artikuj të tjerë.
Në JYSK, kemi gjithçka që ju nevojitet për të krijuar një banjë të bukur dhe elegante, prej peshqirëve e mantelit të butë  për banjë e deri te perdet e dushit e shportat me pedale.

shtroja-banjo     mantel-banjo     aksesor-per-banjo     veshembathje-qorape     perkujdesje-personale      perde-dushi      pasije-dushi     brusha-shporta-tualeti      peshqira     mireqenje

Gjithçka që duhet për një banjo me stil
Banjo mund edhe të konsiderohet nga shumë njerëz si dhomë e vogël, por nuk do të thotë ndonjë mendim më që duhet të shkojnë në mënyrën se si ajo duket dhe ndjehet? JYSK mendon se kjo është një pyetje që nuk e meriton të përgjigjet.
Shumica e peshqir tona janë të certifikuara me OEKO-Tex standard 100, e cila është udhëheqëse e shëndetit eko-etiketë në botë për tekstile. Artikujt e shënuara janë testuar për kimikate dhe ngjyra që mund të jenë të dëmshme për shëndetin tuaj dhe të kontrolluar nga organet, duke përfshirë Institutin Teknologjik danez, IFP Research, Instituti i Kërkimeve Hohenstein, Shirley Technologies dhe TESTEX.
Për shkak të kësaj ne mund absolutisht të konfirmojnë se shpenzimi për një nga peshqirët tanë është e mirë për ju dhe xhepin tuaj!