Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Christmas

 

PËRZGJEDHJE E MADHE PËR DRITAT E KRISHTLINDJEVE DHE PËR DEKORIME

Në JYSK kemi gjithçka që ju nevojitet për Krishtlindje magjike.: ndriçim i brendshëm dhe i jashtëm, qirinj dhe shandanë për mbrëmje të errët dhe të rehatshme.  Kemi gjithashtu dekorime të Krishtlindjeve si pemë, stoli , tekstile dhe figura për të zbukuruar shtëpinë tuaj me frymën e vërtetë të Krishtlindjeve.