Dritare

category_d_1category_d_2category_d_3

 

Zgjedhje e madhe perdesh, roletesh dhe pajisjesh shtesë

Në JYSK do të gjeni të gjitha llojet e perdeve, roleteve, pëlhurës dhe pajisjeve shtesë.

aksesor-roleta      aksesor-perdesh     shtiza-per-perde

perde-te-gatshme     rolete-palosese     roller-rolete

artikuj-per-qepje     rolete-veneciane     rolete-vertikale

mjete-pune

 

ROLETE VENECIANE DHE ROLETE ROLER

Me rolete veneciane, roletet roler dhe roletet e llojeve të tjera të shumta ju mund të zbukuroni dritaret tuaja apo edhe dhomën tuaj.  Vizitoni dyqanet tona dhe merrni roletat sipas shijes suaj.