KOPSHT

category_k_1category_k_2category_k_3

 

JYSK ka gjithmonë ofertë të gjerë të mobilieve për kopsht, klasike të natyrës. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të mobilieve klasike për natyrë nga FSC® - prej druri , alumini dhe petani, që i përshtaten çdo kopshti. Pa marrë parasysh se cilat mobilie apo cilin set do të zgjidhni, ju do të mund ta kompletoni kopshtin tuaj sipas dëshirës suaj.

kopsht-te-ndryshme     dyshek-me-ajer               aksesor-kopshti                                   sete-kopshti           thes-per-gjume                         

.

Mobilie kopshti për të gjithë në JYSK
Verë do të thotë ditë të gjata vape në terren të hapur dhe shumë prej nesh dëshirojmë ta shfrytëzojmë ndjesinë e freskisë . Prandaj , është e rëndësishme që të kemi mobilie të mira që na rehatojnë mirë. JYSK-u është një nga shitësit më të mëdhenj të mobilieve të  kopshtit në Evropë. Në JYSK-KS.com  keni gjetur frymëzim për të gjitha llojet e mobilieve të kopshtit, për tarraca dhe ballkone. Kështu kemi një zgjedhje të madhe të mobilieve që janë funksionale, me disenje të ndryshme dhe me larmi ngjyrash.
Shumica e mobilieve tona nuk mirëmbahen. Kopshti pa mirëmbajtje është ideal nëse ju dëshironi të shfrytëzoni mirë ditët e gjata të verës për relaksim pa humbur kohën duke i mirëmbajtur ato.
Lexo më shumë Kujdesi juaj për mobiljet e kopshtit

JUTLANDIA - mobilie funksionale me cilësi të mirë. JUTLANDIA® është emëruar sipas emrit Jutland.
JYSK-u është themeluar në vitin 1979. JUTLANDIA kombinon disenjin skandinav, funksionalitetin dhe rehatinë në një llojshmëri të gjerë materialesh. Pjesa më e madhe e këtyre mobilieve nuk mirëmbahen dhe kjo është ideale për ata që duan të shfrytëzojnë sa më gjatë ditë e gjata verore pë çlodhje dhe pushim. JUTLANDIA ofrojnë edhe mobilie prej druri, shumica e të cilave janë certifikuar nga FSC. Kjo do të thotë se druri vjen nga pyjet e mbrojtura, ku sigurohen kushte të përshtatshme për natyrën, kafshët dhe njerëzit.
Lexo më shumë për JUTLANDIA mobilje kopshti

FSC – garancia juaj për qëndrueshmërinë e mobilieve të kopshtit
Pjesa më e madhe e mobilieve prej druri vjen nga pyjet, FSC-të certifikuara. Kjo është garancia juaj për qëndrueshmërinë e mobilieve të kopshtit dhe për prodhimin e drurit nën kushtet e kujdesit për natyrën, kafshët dhe njerëzit. Kjo garanci vërtetohet edhe nga bashkëthemeluesi Forest Trust i cili që nga viti 1999 promovon pylltarinë e certifikuar sipas FSC.
Lexo më shumë për FSC® certifikimet dhe mobiljet