Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Mobilie

  

DHOMË DITE

Përzgjedhje e gjerë mobiliesh për dhomën tuaj të ditës

Shtëpia juaj nuk duhet të mbushte me mobilie të shtrenjta, por duhet të jetë e rehatshme dhe funksionale. Në JYSK mund të mobiloni shtëpinë tuaj me një zgjedhje të gjerë mobiliesh me çmime të arsyeshme. Nëse keni nevojë për divan, tryezë, karrige, komodë, komodë muri, divan, divan për fjetje, kolltuk, tabure, tavolinë për dhomë dite, tv komodë apo orendi të reja për dhomën tuaj të ditës, ejani në JYSK. Ne kemi gjithçka që ju mungon.

kolltuk     karrige     tavolina-qendrimi-ditore     komoda-koridori     tryeze-dhe-karrige     tryeza     aksesor-mirembajtjes     tabure     koda-dhe-vitrina     sofa-divan-gjumi     divane     tv-komoda

Bëje jetën tuaj me dhomë të veçantë

Dhomë e gjallë është vendi ku ju vërtet mund të vini vulën tuaj, zgjedhjet tona janë plotësuese, të ashtuquajtura komplementare kështu që ju mund të zgjidhni midis një, dy apo tre divanesh dhe një karrige, bufe dhe tv komodë. Shezlongu (ulëse që shtrihet) i gjatë mund të kthehet, pra keni zgjedhje të shumta për të bërë dhomën tuaj ashtu siç dëshironi ju.

Ngrënie elegante me familjen

Kur është fjala për ngrënie të përbashkët familjare, atëherë nevojat tuaja janë më të mëdha dhe ato duhet të plotësohen. Tavolinat për ngrënie dhe karrige tona janë të madhësive të ndryshme dhe të stilit modern dhe atij tradicional kryesisht prej druri. Edhe këto janë komplementare varësisht nga shija dhe fantazia juaj.

Mobilie stil

Pa marrë parasysh madhësinë, formën dhe si vendosen në shtëpinë tuaj, mobiljet tona – që i gjeni në shitoret tona, janë cilësore, me stil skandinav dhe çmim fantastik.