Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

JASTËK ANATOMIK 48x58x15cm SCANPUR

9,99 

JASTËK ANATOMIK 48x58x15cm SCANPUR

SKU: 43000110 Category:

Përshkrimi i produktit

Lloji: Fleksibil dhe Visco / poliuretani I perzier
Madhësia: Gjërësia: 48 cm / Gjatësia: 58 cm / Trashësia: 15cm
Fortësia: Mesatar / I Fortë
Ndjesia: Fleksibil dhe Visco / poliuretani I perzier
Përmbajtja e pëlhures: Kualitetit të larte, polyester