JASTËK SKANDERBEG 40x40cm

Kurse 67%

29,99  9,99 

JASTËK SKANDERBEG 40x40cm

SKU: 43000010 Category:

Përshkrimi i produktit

Lloji: Fleksibil dhe Visco / poliuretani I perzier
Madhësia: Gjërësia: 48 cm / Gjatësia: 58 cm / Trashësia: 15cm
Fortësia: Mesatar / I Fortë
Ndjesia: Fleksibil dhe Visco / poliuretani I perzier
Përmbajtja e pëlhures: Kualitetit të larte, polyester dhe