Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

KARRIGE ME KONSTRUKCION TË KROMUAR DHE ULËSE NGA LËKURA ARTIFICIALE HAMMEL E ZEZË

79,99 

KARRIGE ME KONSTRUKCION TË KROMUAR DHE ULËSE NGA LËKURA ARTIFICIALE HAMMEL E ZEZË

SKU: 3644363 Category:

Përshkrimi i produktit

Size assembled: Width: 51 cm, Height: 86 cm, Depth: 53 cm
Seat height: 49
Seat depth: 43
Size unassembled: Width: 51 cm, Length: 51 cm, Height: 67 cm
Weight: 6 kg
Material: Faux leather, Foam, Plywood, Steel
Material technical: PP (polypropylene), PU