Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

KËLLËF JORGANI DHE JASTËKU 140×200/50x70x75cm BIANA

19,99 

KËLLËF JORGANI DHE JASTËKU 140×200/50x70x75cm BIANA

SKU: 1332080 Category:

Përshkrimi i produktit

Material: 100% cotton
Material: 100% cotton
Wash: 60°C
Bleaching: Do not bleach
Tumble-dry: * Tumble drying possible, lower temperature (max. 60ºC)
Ironing: * Ironing possible, lower temperature (max. 110ºC)
Dry clean: Do not dry clean
Instruction: Be