Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

KËLLËF JORGANI DHE JASTËKU 200×220/2X60x63cm NELL

Kurse 25%

39,99  29,99 

KËLLËF JORGANI DHE JASTËKU 200×220/2X60x63cm NELL

SKU: 1259402 Category:

Përshkrimi i produktit

Material: 100% cotton sateen
Material: 100% cotton
Wash: 60°C
Bleaching: Do not bleach
Tumble-dry: * Tumble drying possible, lower temperature (max. 60ºC)
Ironing: ** Ironing possible, normal temperature (max. 150ºC)
Dry clean: Do not dry clean
Instruc