Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

KËLLËF JORGANI DHE JASTËKU 240×220/2x60x63cm NELL

Kurse 33%

59,99  39,99 

KËLLËF JORGANI DHE JASTËKU 240×220/2x60x63cm NELL

SKU: 1259404 Category:

Përshkrimi i produktit

Material: 100% cotton sateen
Material: 100% cotton
Wash: 60°C
Bleaching: Do not bleach
Tumble-dry: * Tumble drying possible, lower temperature (max. 60ºC)
Ironing: ** Ironing possible, normal temperature (max. 150ºC)
Dry clean: Do not dry clean
Instruc