fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

kategoriteee

category_dhgj     category_b     category_z

category_m     category_am     category_d

category_arr     oferta-te-mira

brendet-final

kronborg

dreamzone

wellpur

jutlandia

trustmark

JYSK BRENDET ESKLUZIVE, DHE JO VETEM ESKLUZIVE

Në JYSK besojmë se me cilësi të mirë nuk duhet të kushtojë një pasuri. Ne e dimë se cilësisë në një çmim të mirë është arsyeja pse ne çdo ditë kemi mijëra konsumatorë të lumtur në 2.601 dyqanet tona me 50 vende.

SI MUNDENI TË INFORMOHENI PËR PRODUKTET DHE ÇMIMET E REJA

Dëshironi të njoftoheni për zbritjet e fundit?, ju duheni te shkruani e-mail adresën tuaj për ta bër një gjë të tillë.

Me JYSK newsletter ju merrni njoftime për fushatën e zbritjeve, lajme, konkurse, frymëzim dhe oferta të mëdha direkt në emajlin tuaj çdo javë. Shihni politikat e privatësisë