fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

JUTLANDIA mobilje kopshti

jutlandia

JUTLANDIA mobilje kopshti

 JUTLANDIA® është pjes e JYSK-u për mobilje të kopshtit të cilësisë së lartë. Gama JUTLANDIA përbëhet nga një shumëllojshmëri e mobiljeve të kopsht në materiale të ndryshme . 

 

JUTLANDIA Alumini 

JUTLANDIA Alumini është një linjë që nuk kërkon mirëmbajtje, mobiljet e kopshtit mund të lihen jashtë gjithë vitit në cfarë do moti. Të gjitha mobiljet tona nga alumini kan një shtresë me cilësi të lartë pluhur, e cila në mënyrë efikase mbron kundër gërvishtjeve dhe zbardhjës së ngjyrës. Mobiljet nga alumini të kopshtiti janë të lehtë dhe për këtë arsye lehtë lëvizen. Mobiljet pastrohen lehtë me sapun dhe ujë. 

 

JUTLANDIA Artwood

JUTLANDIA Artwood është një linjë që nuk kërkon mirëmbajtje, mobilje kopshti rezistent ndaj motit të cilat mund të lihen jashtë gjithë vitit . Artwood është një material sintetike UV – i mbrojtur. Me strukturën e saj natyrore në kërkim druri dhe forcë, Artwood kombinon projektimin, funksionalitet dhe qëndrueshmërin. Mobiljet pastrohen lehtë me sapun dhe ujë.

 

JUTLANDIA Fiberstone 

JUTLANDIA Fiberstone është një linjë që nuk kërkon mirëmbajtje, mobilje kopshti rezistent ndaj motit të cilat mund të lihen jashtë gjithë vitit. Fiberstone është një peshë e lehtë, material granit i bukur për syrin. Mobiljet pastrohen me sapun dhe ujë. 

 

JUTLANDIA Hardwood 

JUTLANDIA Hardwood është një linjë e mobiljeve të kopshtit në një dizajn klasik skandinave. Pjesa më e madhe e mobiljeve të drurit JYSK është FSC-certifikuar. Kjo do të thotë se mobiljet janë bërë nga druri me burim nga pylltaria e qëndrueshme, e cila siguron kushtet e duhura për natyrën, kafshët dhe njerëzit. Druri i shkrirë është i përshtatshëm për të gjitha llojet e motit, por ju mund t’ia zgjasni jetën e mobiljeve tuaja prej druri duke e trajtuar atë me vaj druri, e cila mund të blihet në dyqanin tuaj JYSK. 

 

JUTLANDIA Lounge 

Setet e gjata janë të ndërtuar me një stili qe ju relakson si dhe ju ofron cilesi në kohë me familjen dhe miqtë. Rehatia dhe dizajnimi i setit është mëse i përshtatshëm për terene te hapura – kopshti, por keto sete mund të përdoren edhe në ambiente të mbyllura, perdoren per dhoma te dites, dhoma ndeje si dhe dhoma te gjata. Me përzgjedhjen tonë e përcakton Setin e madhësive të ndryshme dhe materiale, ne kemi diçka për të gjithë. Të gjitha grupe përfshijnë jastekë të fortë dhe të qëndrueshëm.

 

JUTLANDIA Petan

 JUTLANDIA Petani është një linjë e mobiljeve dekorative të kopshtit dhe të rehatshme, e bërë nga thurje petan në kombinim me alumin dhe çelikut në mesin e materialeve të tjera. Petani është një, materiale sintetike UV –i mbrojtur, e cila është gjithashtu e lehtë . Mobiljet janë të lehtë për tu lëvizur. Mobiljet sintetike me thurje në një kornizë alumini është i qëndrueshëm ndaj motit dhe mund të lihen jashtë gjithë vitit . Mobiljet pastrohen lehtë me sapun dhe ujë.