fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Për JYSK

jysk-flag-widePËR JYSK

JYSK është një tregim danez i një njeriu i cili kishte besim në idenë e tij e cila ishte blerja e mallit kualitativ në sasi të madhe dhe mundësia ti ofronte konsumatorëve të tij çmime më të volitshme se vendet tjera.

SOT, JYSK GROUP ka më shumë se 2,700 dyqane, mbi 23,000 të punësuar në 51 shtete, dhe ka qarkullim vjetorë 3.58 billion €. Rritja është e qëndrueshme dhe e kontrolluar, duke ju bër të mundur qindra kolegëve të rinjë ti bashkohen grupit tonë.

Dyqanet e JYSK-ut i gjeni në:
Danimarkë, Norvegji, Suedi, Finlandë, Poloni, Republika Çeke, Hungari, Hollandë, Sllovaki, Gjermani, Austri, Zvicër, Islandë, Kanada, Grenlandë, Ishujt Faroe, Estoni, Letoni, Lituani, Ukrainë, Kosovë, Bullgari, Kazakistan, Rumani, Francë, Britani të Madhe, Slloveni, Maqedoni, Kroaci, Itali, Spanjë, Bosnja Hercegovina, Singapori, Shqipëria, Vietnam, Maltë, Portugali, Gjeorgji, Bjellorusi, Taxhikistan, Moldavi, Belgjikë, Kuvajt, Dubai dhe Tajlanda.

JYSK është furnizuesi më i madh i Evropës veriore i mallërave kualitative me çmime të kapshme për Shtrat, Banjo, Shtëpi.