fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Artikuj shtëpiak

category_arr_1 category_arr_2 category_arr_3

 

Gjithçka për rregullimin-dekorimin e shtëpisë tuaj

Në JYSK do të gjeni zgjedhje të madhe të zbukurimeve dhe të pajisjeve për shtëpi, që do t’jua
mundësojnë krijimin e atmosferës që dëshironi dhe që i përshtatet shtëpisë suaj.
Në JYSK do të gjeni korniza për fotografi, shporta, llamba tavoline,mbajtës qirinjsh, qilima, batanije, jastëkë dekorativë, mbulesa shtrati,kuti për magazinim dhe shumë artikuj të tjerë.
per-foshnja     jastek-dekorativ     dekorime     shtroja-pragu     argetim     artikuj-shtepiak     per-femije     tekstil-kuzhine     tharese-rrobash     ndricim     pasqyre     qilima     shilte     mbulesa-tavoline         batanije

nl-moodpicture-houseware