fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Peshqir

Peshqir


Basic

Plus

Gold

Luxuri

 

Në JYSK kemi peshqir kualitativ dhe shumë madhësi dhe ngjyra të ndryshme. Nga peshqiret e banjës në peshqir dore, ju mund të freskoni banjën tuaj me peshqir të ri shumëngjyrësh ose me ngjyra të hapura dhe elegante. Ne kemi diçka për çdo stil dhe shije.