fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

KUJDESI JUAJ PËR MOBILJET E KOPSHTIT

Kujdesi juaj për mobiljet e kopshtit
Është e rëndësishme që duhet të kujdeset për mobilje tuaja të kopshtit për tju vazhduar jetëgjatësin e tyre . Në JYSK ju do të gjeni një zgjidhje të madhe të mobiljeve për kopsht në një pasuri të materialeve të ndryshme . Në këtë faqe ju mund të lexoni se si të kujdeseni për mobilje tuaj të kopshtit që ato të duken bukur për një kohë të gjatë, vit pas viti.

Alumini
Mmobiljet nga alumini kopshti janë të qëndrueshëm ndaj motit dhe mund të mbahen jashtë gjatë gjithë vitit . Alumini është në gjendje të përballojë acar, borë, shi dhe rrezet e diellit që bien direkt në të . Të gjitha mobiljet tona të kopshtit nga alumini kanë një shtresë mbrojtëse që efektivisht pengon atë të bëhet i gërvishtem ose të zbardhet. Këto mobilje të kopshtit nga alumini nuk nevojitet mirëmbajtje dhe mund të pastrohen duke përdorur vetëm shampo dhe ujë.

Artwood
Artwood , i njohur gjithashtu si dru artificiale, është një dru pa mirëmbajtje dhe ka materiale rezistente ndaj motit. Artwood është një material UV -rezistent që mund të përballojë acar, borë, shi dhe rrezet e diellitqë bien direkt në të. Kjo do të thotë që mobiljet e kopsht të bëra nga Artwood mund të qëndrojnë jashtë gjatë gjithë vitit . Artwood gjithashtu mund të pastrohen duke përdorur vetëm shampo dhe ujë .

Fiberstone
Fiberstone është një material i lehtë , por i fuqishëm me një pamje graniti. Mobiljet e kopshtit Fiberstone janë rezistent ndaj motit dhe për këtë arsye mund të mbahen jashtë gjatë gjithë vitit . Mobiljet Fiberstone janë pa mirëmbajtje dhe mund të pastrohen duke përdorur vetëm shampo dhe ujë .

Petan
Mobiljet e kopshtit nga Petani janë bër bërë nga, UV -rezistente, materiale të fuqishme artificiale që e bëjnë gjithashtu shumë të lehtë . Mobiljet nga Petani janë të qëndrueshëm ndaj motit dhe për këtë arsye mund të mbetet jashtë gjatë gjithë vitit . Mobil;jet e kopshtit nga Petani nuk kërkojnë mirëmbajtje dhe mund të pastrohen duke përdorur vetëm sapun dhe ujë.

Plastikë
Mobiljet plastike nga JYSK-u  për kopsht janë bërë nga UV - rezistente polypropylene . Ky është një lloj i pastër dhe shumë i fortë nga plastika që nuk do të lë njolla(gevishtje) dhe mban ngjyrën e saj origjinale për shumë vite që do të vijnë . Ne rekomandojmë ruajtjen mobiljeve plastike të kopshtit tuaj në garazh ose verandë gjatë dimrit. Përndryshe, ju thjesht mund ta pastroni me sapun dhe ujë.

Dru / Hardwood (Dru i cilësis së lartë)
Mobiljet prej druri për kopsht kërkon kujdes në mënyrë që ajo mund të përballojë erën dhe shiun . Nëse ju nuk kujdeseni për mobiljet tuaj të drurit, ekziston rreziku që ajo do të thahet dhe të plasaritet. Ju mund të lexoni më shumë rreth asaj se si të kujdeseni për të:

Çeliku
Çeliku zakonisht nuk ka nevojë për mirëmbajtje, por gjatë dimrit apo periudhave me shi ju duhet ruajtur në një garazh , bodrum ose verandë

Ruajtja gjat Dimërit
Mobiljet e kopshtit të prodhuara nga Alumini, Artwood , Fiberstone dhe Petan mund të lihen jashtë gjatë gjithë vitit. Megjithatë, jetegjatësia e tyre do të rritet nëse ato ruhen në një garazh, bodrum ose verandë gjatë muajve të dimrit. Nëse ju leni mobilje tuaj të kopsht jashtë gjatë gjithë vitit, ne ju rekomandojmë që ti mbuloni ato në dimër.

Comments are closed.