fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Pushoni dhe krijoni kujtime

A po kërkoni relaksim si në ditët e verës dhe doni të ndjeheni në shtëpinë tuaj si në pushime?
Zgjidhni një luhatëse që mund të varet kudo, madje edhe në një ballkon të vogël.

Klikoni për të parë cmimin: Karrige e varur 

Pranvera dhe vera janë sinonime për ditët e gjata që i kalojmë jashtë. Gjithashtu, shumë prej nesh presim ditët e ngrohta për të ngrënë nën rrezet e diellit. Prandaj, për të përjetuar këtë kënaqësi duhet ti kemi mobilie cilësore për kopsht.

Klikoni për të parë cmimet: Tavolina apo Karriget

Është koha për ta ringjallni kopshtin tuaj. Përgatiteni hapësirën tuaj të preferuar jashtë shtëpisë me sezonin e ri të mobilieve për kopsht.

Klikoni për të parë cmimin: Kënd kopshti dhe tavolinë

Mobiliet në natyrë kombinojnë funksionalitetin dhe komoditetin për t'ju ndihmuar të krijoni kopshtin e përsosur për shijen tuaj.

Klikoni për të parë cmimin: Luhatëse kopshti SONNERUP 

 

No Comments Yet.

Leave a comment