fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Dhomë e ngrënies

Përzgjedhje e gjerë mobiliesh për dhomën tuaj të ngrënies

Një dhomë ngrënie është një pikë qendrore e mbledhjes për familjen çdo ditë, por edhe kur të ftuarit vijnë për të vizituar, shpesh këtu janë orët e shumta që kalojmë. Prandaj, është e rëndësishme të keni mobilje të rehatshme për dhomën e ngrënies. Ju mund të blini gjithçka që ju nevojitet nga mobiljet e ngrënies në shtëpi pikërisht këtu - shumë oferta të shkëlqyera.

karrige        komoda-koridori     tryeze-dhe-karrige     tryeza            koda-dhe-vitrina               tv-komoda

Bëje jetën tuaj me dhomë të veçantë

Dhomë e gjallë është vendi ku ju vërtet mund të vini vulën tuaj, zgjedhjet tona janë plotësuese, të ashtuquajtura komplementare kështu që ju mund të zgjidhni midis një, dy apo tre divanesh dhe një karrige, bufe dhe tv komodë. Shezlongu (ulëse që shtrihet) i gjatë mund të kthehet, pra keni zgjedhje të shumta për të bërë dhomën tuaj ashtu siç dëshironi ju.

Ngrënie elegante me familjen

Kur është fjala për ngrënie të përbashkët familjare, atëherë nevojat tuaja janë më të mëdha dhe ato duhet të plotësohen. Tavolinat për ngrënie dhe karrige tona janë të madhësive të ndryshme dhe të stilit modern dhe atij tradicional kryesisht prej druri. Edhe këto janë komplementare varësisht nga shija dhe fantazia juaj.

Mobilie stil

Pa marrë parasysh madhësinë, formën dhe si vendosen në shtëpinë tuaj, mobiljet tona – që i gjeni në shitoret tona, janë cilësore, me stil skandinav dhe çmim fantastik.