fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Dhomë Gjumi

category_1_2

Dyshekë, jorganë, këllëfë dhe më shumë se kaq
Në JYSK, ne kemi njohuri për gjithçka që lidhet me dhomën e gjumit. Me më shumë se 2.500 dyqane në mbarë botën dhe me mbi 38 vjet përvojë, ju sigurojmë se te ne gjithmonë do të gjeni ofertë të mirë, kur keni nevojë për dyshek, jorgan, jastëk apo këllëf të ri.

 

Në JYSK do të gjeni dyshek për çfarëdo kërkese
Dyshekët në JYSK quhen DREAMZONE ® dhe WellPurTM. Te ne do të gjeni zgjedhje të gjerë të dyshekëve: dyshek me arkë, dyshek me susta, dyshek nga shpuza, dyshek për shtretër me mundësi rregullimi të pozitave si dhe për shtretër kontinentalë, me cilësi dhe me çmime të ndryshme. Për t’jua lehtësuar zgjedhjen e tyre, këto produkte për dhomë gjumi i kemi klasifikuar sipas kategorive:  BASIC, PLUS, GOLD dhe SUPER ÇMIM.

dyshek-me-ajer         korniza-shtrati     anesore-shtrati     mbulesa-shtrati     shtrat-dy-katesh-divan     komode-me-sirtar     kellefa     jorgan     shtrat-paloses     ballore-shtrati     dyshek     pasqyre     kellef-jasteku     jastek     carcaf     sofa-divan-gjumi     shilte-dysheku     dollap-rrobash

DREAMZONE dyshekë dhe WELPUR jastëkët

Në dyqanet tona ju do të gjeni një gamë të gjerë të shtretër, dyshekë, jastëkë dhe shtratit të cilat ju mund të kombinohen dhe të përshtaten në mënyrë që ju të flini të qetë. Çdo gjë në gamën tonë  të shtretërve është me vlerë të madhe dhe cilësi.
Rrjeti ynë i dyshekëve, i quajtur DREAMZONE, dhe gama jonë e jastëkëve, e quajtur WELPUR, mund të jenë të përziera dhe të krahasohen me shtretërit tonë, të jetë ajo një krevat marinari për fëmijët tuaj ose një grup divan për gjumi tuaj.

Çdo gjë për gjumë të mirë

Zgjedhja jonë e dyshekëve vjen në tri kategori - BASIC, PLUS dhe GOLD: Me BASIC  ju do të merrni një produkt me cilësi për një çmim shumë të mirë; Me PLUS ju mund të merrni rehati shtesë; Me GOLD ju merrni cilësi absolute më të mirë. Parat e juaje kan vlere ne gjumin tuaj, prandaj këtë mundesi e gjeni këtu në JYSK

Katalogu për Dyshek, Jorgan, Jastëk dhe Banjo

Të nderuar klient ju prezantojmë katalogun e artikujve të Dyshekut, Jorganit, Jastekut si dhe për paisjet e Banjos.

artikuj-dhe-guida

Është dysheku juaj shumë i vjetruar ? 

Lexoni më shumë për dyshekët tanë

BASIC, PLUS, GOLD apo PRICE STAR

Lëxoni më shumë për Basic, Plus, Gold dhe PRICE STRA

E rëndesishme të dini me shumë për Jorgan

Këshilla të rëndësishme për Jorganin