fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

JASTËK

 

Jastëku i juaj është shumë i rëndësishëm për cilësinë e gjumit tuaj, dhe për këtë arsye ju keni kërkesa të mëdha për të. Është e rëndësishme që të zgjedhmi një jastëk që i përshtatet nevojave tuaja të veçanta.

 

Jastëk Anatomik


Jastëk me mbushje Artificiale


Jastëk me mbushje Natyrore


Jastëk për Foshnja/Fëmijë


Jastëk të ndryshëm me mbushje Natyrore