fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

JYSK Misioni

Ne në JYSK besojmë se gjithmonë mundemi të bëjmë gjëra të mira dhe të mëdha në mënyr që të mundemi të ju ofrojmë klientëve tanë ofertat më të mira në të ardhmen

 
Ne kemi mbledhur mendimet tona të përgjithshme për të ardhmen e JYSK-ut, për të krijuar misionin dhe vizionin tonë. Ne duam të bëjmë më shumë se vetëm ti japim klientëve tanë një ofertë tërheqëse bazuar vetëm në çmim. Koncepti ynë gjithnjë duhet të rrezatojë në ofertat tona të mira për klientët tanë.

 

 

customerfirst-logo

 

JYSK Misioni

  • Një ofertë e madhe skandinave për gjumin dhe jetesen

 

JYSK Visioni

  • Të jemi zgjedhja e parë e konsumatorëve
  • Të jemi zgjedhja e parë e punjosëve me pakicë
  • Të jemi rrjeti më i madhë dhe fitimprures në boten e dyqaneve