fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Kontakti

Prishtinë - Kosovë 

Orari: 10:00 - 21:00


Zona industriale
12000 Fushë Kosovë
0800 10 500 pa pagesë
Tel: +383 38 601 665
Fax: +383 38 601 664
Mob: +383 49 701 263


Prishtinë - Kosovë

Orari: 09:00 - 22:00


Qendra Tregtare ALBI Mall
10000 Veternik, Prishtinë
Tel: +383 38 716 222
Fax: +383 38 716 222
Mob: +383 49 285 780


Scan Color - Ngjyra

Orari: 08:00 - 21:00


12000 Fushë Kosovë
0800 10 500 pa pagesë
Tel: +383 38 601 665
Fax: +383 38 601 664
Mob: +383 49 285 300


Pejë - Kosovë

Orari: 10:00 - 21:00


30000 Ish Kombinati i drurit P.N.
Republika e Kosovës
Tel: +383 39 421 799
Fax: +383 39 421 799
Mob: +383 49 187 200


Suharekë - Kosovë

Orari: 10:00 - 21:00

+383 49 748 313


Brigada 123 P.N.


Prizren - Kosovë

Orari: 09:00 - 21:00


20000 Rruga Tirana P.N.
Republika e Kosovës
Tel: +383 29 223 008
Fax: +383 29 223 008
Mob: +383 49 189 200


Ferizaj - Kosovë

Orari: 10:00 - 21:00


70000 Rruga Ahmet Kaqiku - Nr. 2
Republika e Kosovës
Tel: +383 38 748 948
Fax: +383 38 748 948
Mob: +383 49 149 400


Gjilan - Kosovë

Orari: 10:00 - 21:00


60000 Rruga Lidhja e Prizrenit
Republika e Kosovës
Tel: +383 38 748 938
Fax: +383 38 748 938
Mob: +383 (0) 49189100


Gjakovë - Kosovë

Orari: 10:00 - 21:00


50000 Rruga Tirana P.N.
Republika e Kosovës
Tel: +383 38 712 938
Fax: +383 38 712 938
Mob: +383 49 149 300Kujdesi ndaj konsumatorëve
Të nderuar konsumatorë, JYSK Kosova qëndron gjithmonë afër konsumatorit. Dëshirojmë që pyetjet, kritikat apo lavdatat tuaja t’i adresoni këtu.

Për çfarëdo informate, ju mundeni të na drejtoheni edhe në Facebook.


Pyetjet e konsumatorëve


Ju lutem mbushni formen më posht!


 

 

Emri dhe Mbiemri:

Adresa elektronike:

Pershkrimi:

Mesazhi: