fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Si mundemi të abonohemi


Kontakti


Si mundeni te abonohemi


A mund ta gjeni artikullin që ju po kërkoni ?


 

Si mundeni të informoheni për produktet dhe Çmimet e reja


Si mundemi të abonohemi ?

Nëse ju deshironi të njoftoheni  se kan filluar zbritjet , ju lutem shkruani e-mail adresën tuaj më poshtë:

[captainform id="797095"]

Si mund ta ndryshoj adresën time të emailit ?

Nëse keni ndërruar adresën e mëparshme dhe dëshironi të regjistroheni me adresë të re, ju lutemi shënoni këtu:

[captainform id="797095"]

Nëse ju jeni regjistruar dhe nuk ju vijnë ofertat e fundit nga JYSK-Kosova, atëher dërgojeni njoftimin tuaj në info@jysk-ks.com. Ne do të merremi me problemin tuaj