fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Kopsht

 

JYSK ka gjithmonë ofertë të gjerë të mobilieve për kopsht, klasike të natyrës. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të mobilieve klasike për natyrë nga FSC® - prej druri , alumini dhe petani, që i përshtaten çdo kopshti. Pa marrë parasysh se cilat mobilie apo cilin set do të zgjidhni, ju do të mund ta kompletoni kopshtin tuaj sipas dëshirës suaj.

 

 

 

MOBILJE KOPSHTI PËR TË GJITHË NË JYSK

Vera është e barabartë me ditë të gjata në teren të hapur, dhe shumë prej nesh dëshirojmë ta shfrytëzojmë ndjesinë e freskisë . Prandaj , është e rëndësishme që të ketë mobilje të mira, kështu që ju të uleni të qetë . JYSK është një nga shitësit më të mëdha të Evropës e mobiljeve të  kopshtit, dhe këtu në JYSK.AL e keni gjetur frymëzim për të gjitha llojet e mobiljeve të kopshtit, për tarraca dhe ballkone. Ne kemi një zgjidhje të madhe të mobiljeve që është funksionale dhe në dispozicion në dizajne të ndryshme dhe në ngjyra.

Shumica e mobiljeve tona është pa mirëmbajtje. Kopsht pa mirëmbajtje është ideal nëse ju jeni tipi që dëshironi ta shfrytëzoni verën me ditë të gjata për tu relaksuar dhe nuk deshironi të humbasni kohën duke u marrur me mirëmbajtjen e mobiljeve të kopshtit.

Lexo më shumë Kujdesi juaj për mobiliet e kopshtit

JUTLANDIA - MOBILIE FUNKSIONALE ME CILËSI TË MIRË JUTLANDIA® ËSHTË EMËRUAR SIPAS EMRIT JUTLAND.

Ajo ishte edhe këtu, JYSK është themeluar në vitin 1979. JUTLANDIA kombinon dizajn skandinave, funksionalitetin dhe rehati në një gamë të gjerë të materialeve. Pjesa më e madhe e mobilieve tona është të mirëmbahet, është ideal nëse ju preferoni për të kaluar ditët e tua të verës vetëm për t'u çlodhur.  JUTLANDIA gjithashtu ofrojnë mobilie prej druri, shumica e të cilave janë certifikuar FSC. Kjo do të thotë se druri vjen nga pyjet e qëndrueshëm, duke siguruar kushte të përshtatshme për natyrën, kafshët dhe njerëzit.

Lexo më shumë për JUTLANDIA mobilie kopshti

FSC - GARANCIA JUAJ PËR MOBILJE KOPSHTI TË QËNDRUESHËM

Pjesa më e madhe e mobiljeve prej druri vjen nga pyjet e çertifikuar nga FSC (Forest Stewardship Council). Kjo është garancia juaj për mobilje të qëndrueshme të kopshtit dhe druri është prodhuar duke respektuar natyrën, kafshët dhe njerëzit. Përveç kësaj, në vitin 1999 me bashkë-themeluesin Forest Trust, i cili ndër të tjera punon për të promovuar pylltarinë FSC-certifikuar.

Lexo më shumë për FSC® certifikimet dhe mobiliet

KATALOGU VERA 2018

Të nderuar klient ju prezantojmë katalogun e mobilieve të kopshtit 2018.

artikuj-dhe-guida

Mobilie kopshti për të gjithë në JYSK

Verë do të thotë ditë të gjata vape në terren të hapur...

 

JUTLANDIA - mobilie funksionale me cilësi të mirë. JUTLANDIA® është emëruar sipas emrit Jutland.

JUTLANDIA kombinon disajnin skandinav...

FSC – garancia juaj për qëndrueshmërinë e mobilieve të kopshtit

Pjesa më e madhe e mobilieve prej druri vjen nga pyjet...