fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Magazinim

category_a_1category_a_3

 

Mobilie magazinimi për të gjithë - shih zgjedhjen tonë të madhe!

Në JYSK ju do të gjeni gjithçka që ju nevojitet për magazinim në shtëpinë tuaj. Nëse keni nevojë për një dollap të ri ose një shportë të re rrobash, JYSK-u ju ofron zgjedhje të gjerë.

 

shporta-etj     rafte-dhe-raft-ndarese     varese-rrobash
dollap-kepucesh     varese     mobilie-te-ndryshme
dollap-rrobash

 

JYSK-u ka të gjitha llojet e artikujve për magazinim

Pavarësisht prej llojit të magazinimit që ju duhet, zgjidhjen do ta gjeni në JYSK. Kështu, te ne do të gjeni dollapë, komodë, rafte, ndarëse dhome, banka, shporta, rafte e komodë këpucësh dhe artikuj të tjerë – të gjitha me çmime të ulëta.

Dollapët TEX - disenj me çmime të ulëta

Dollapët e serisë TEX – janë të cilësisë shumë të lartë por me çmim të ulët. Janë prodhuar prej materialeve të forta me sipërfaqe të qëndrueshme antigërvishëse Melamine. Janë prodhuar në atë mënyrë që ju të përfitoni hapësirë maksimale për shfrytëzim. Dollapët janë me dyer rrëshqitëse për të kursyer hapësirë apo janë me dyer klasike.