fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplikacioni për punë


Plotëso pyetsorin


Anëtarësohu

Për të aplikuar per pune, ju lutem mbushni formën më poshtë

Emri dhe Mbiemri:

Data e lindjes:

Adresa:

Qyteti:

Numri Kontaktues:

Email:

Aplikoni për:

Dergo CV: