fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Perde/grila

category_d_1

 

PËRZGJEDHJE E PERDEVE, ROLETAVE DHE AKSESOREVE 

Kur të shkëlqejë dielli ju keni një zgjedhje për të bërë - a lini dritën ose e mbani jashtë? Cilido vendim që ju bëni, JYSK ka një përzgjedhje të gjerë të perde dhe roleta që bëjnë punën, duken të mëdha dhe nuk kushtojnë.

Nëse keni preferencë për perde të thjeshta ose të drejta, ose mendoni se perdet e zbukuruara do t'i përshtaten më mirë dhomës suaj, ne kemi një larmi të madhe për të zgjedhur nga një koleksion i gjerë ngjyrash dhe gjatësi.

 

 

 

 

rolete-palosese

rolete-veneciane

aksesor-roleta

 

 

aksesor-perdesh

perde-te-gatshme

rolete-vertikale

shtiza-per-perde

roller-rolete

mjete-pune

 

ROLETE PËR DRITARE

Nëse ju pëlqen lehtësia e të qenit në gjendje të varni diçka në momentin që merrni në shtëpi, atëherë zgjedhja jonë e roletave do t'i përshtatet nevojave tuaja. Ne kemi në dispozicion për ju roller rolete, rolete veneciane dhe rolete nga bambu. Zgjidhni nga një shumëllojshmëri ngjyrash dhe materialesh.

 

PERDET

Perdet mund të shtojnë një nivel shtesë të rehatisë në shtëpinë tuaj, si dhe të jesh shumë praktik për jetën private dhe për të mbajtur rrezet e diellit jashtë. Zgjidhni nga një sërë perde të gatshme, si dhe perde viole dhe me ndërprerje. Ju gjithashtu mund të shtoni perde të shkëlqyera të fëmijëve për dhomën e fëmijës suaj me çmime të arsyeshme.