fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Shilte dysheku 180x200cm PLUS T44 DREAMZONE

Shilte dysheku 180x200cm PLUS T44 DREAMZONE

69,99 

Compare
SKU: 3413781 Category:

Përshkrimi i produktit

Lloji i dyshekut: Shilte mbrojtëse dysheku|Përmasa: Gjerësia: 180 cm, Gjatësia: 200 cm, Lartësia: 1 cm|Paketimi: Palosur|Bërthama: 278g/m² 60% fije të shkurtëra mëndafshi/40% fije poliesteri|Përbërja e pëlhurës: 100% pambuk kambrik|Materiali: Thurur|Elastik: Rripa këndor elastik|Ngjyra: Bardhë|Larja: 40°C|Zbardhja: Të mos përdoret zbardhues|Tharja: * Mund të thahet në makinë tharëse, temperaturë më të ulët (max. 60ºC)|Hekurosja: Të mos hekuroset|Pastrimi kimik: P - Pastrim kimik në proces normal|Udhëzimi: Të varet për tharje, Të lahet para përdorimit|Çertifikata shëndetësore dhe e mjedisit: OEKO-TEX|Pesha: 2.5 kg