fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Shilte dysheku 90x200cm PLUS T40 DREAMZONE

Shilte dysheku 90x200cm PLUS T40 DREAMZONE

24,99 

Compare
SKU: 3435732 Category:

Përshkrimi i produktit

Lloji i dyshekut: Shilte mbrojtëse dysheku|Përmasa: Gjerësia: 90 cm, Gjatësia: 200 cm, Lartësia: 1 cm|Paketimi: Palosur|Bërthama: 500g/m² pambuk|Përbërja e pëlhurës: 100% pambuk|Materiali: Thurur|Elastik: Rripa këndor elastik|Ngjyra: Bardhë|Larja: 60°C|Zbardhja: Të mos përdoret zbardhues|Tharja: Të mos thahet me makinë tharëse|Hekurosja: Të mos hekuroset|Pastrimi kimik: P - Pastrim kimik në proces normal|Udhëzimi: Tërhiqeni në gjendje të lagësht për ti dhënë formën dhe vereni për tharje, Të lahet para përdorimit|Çertifikata shëndetësore dhe e mjedisit: OEKO-TEX|Pesha: 1.4 kg