fbpx
                                                      
Fletushka       Kërko dyqanet          Kontakti

Zyre

 category_z_2 category_z_3

 

Mobilie për zyrë , karrige dhe artikuj të tjerë.

Nëse ju mungojnë orenditë e reja për zyrën tuaj, ejani në JYSK ku do të gjeni zgjedhje të mirë të tavolinave, të tavolinave për kompjuter dhe të karrigeve për zyra me çmimet të volitshme.

Mobiliet tona janë të paketuara shumë mirë dhe mund të transportohen me lehtësi deri në vendin e dëshiruar. Ato shoqërohen me udhëzuesin e detajuar, prandaj mund t’i montoni dhe t’i fusni menjëherë në përdorim.

 


shtroje-plastike     tavoline-shkrimi-pc     karriga-per-zyre     material-per-zyre

Tavolina Kompjuteri, karrige pune dhe mbështetëse për Laptop

Në dyqane, ne kemi një përzgjedhje të madhe të tavolinave, mbështetësëve për laptop dhe karrige për zyre - të gjithat janë në dispozicion dhe me çmime fantastike. Pjesa më e madhe e mobilieve të zyrës është e sheshtë dhe e mbushur, kështu që ato janë të lehta për tu transportuar në shtëpinë tuaj ose në zyren tuaj.

Në mënyrë të vërtetë skandinave, mobiljet tona për zyre janë të sheshtë dhe të paketuara për lehtësimin e transportit dhe magazinimit. Të gjithat janë të dizejnuara për të vënë së bashku në mënyrë të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë. Ato gjithashtu montohen lehte vetëm duke i ndjekur udhëzimet, kështu që nuk do të jetë kohë e gjatë para se ju të jeni duke punuar pranë tavolines tuaj të re, e cila është e montuar lehtë, poashtu tani ju jeni ulur të qetë sepse jeni ulur edhe në njërën prej karrigeve tona të punës.